sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Un tanar care a atacat o minora in seara de Revelion si ar fi incercat sa o violeze, batut mar de mama fetei

Distribuie:

Publicat:

Rudele unei minore de 17 ani dintr-un sat din Vaslui au reclamat la Politie ca adolescenta ar fi fost victima unei agresiuni in seara de Revelion, cand, in timp ce se intorcea spre casa, a fost atacata de un tanar, care ar fi incercat sa o violeze. Rudele au intrat in panica cand, in prima zi au observat ca fata de 17 ani, eleva la un liceu din Negresti, cu rezultate foarte bune la invatatura, avea un ochi vanat. Dupa ce au aflat ce s-a intamplat au alertat de indata Politia.

In urma cercetarilor s-a stabilit ca in seara de Revelion, in timp ce fata mergea spre casa impreuna cu un var de-al sau, pe o ulita, profitand de intuneric, un tanar de 20 de ani i-a atacat si a tarat-o pe adolescenta in curtea salii de sport din sat, unde a incercat sa o violeze. Speriat verisorul fetei a alergat spre casa, anuntandu-si matusa de pericol. Mama fetei, o femeie de 40 de ani, s-a inarmat cu un carlig metalic si a fugit intr-un suflet sa-si salveze fata.

 In momentul in care a intrat in curtea salii de sport, femeia si-a gasit fiica luptandu-se cu agresorul. Mama a sarit in ajutorul fetei si a inceput sa-l loveasca pe barbat cu carligul. Naucit de loviturile femeii, tanarul de 20 de ani si-a abandonat victima si a fugit.

Mama fetei a povestit cã il lovea pe agresor si tremura de fricã, gandindu-se cã o sã le batã pe amandouã.

Nici adolescenta de 17 ani, nici mama acesteia nu au dorit sa depuna plangere la politie pentru tentativa de viol. Despre violator se stie cã a furat 8.000 de euro de la taicã-su, in urmã cu doi ani. A pierdut banii la pãcãnele, dupã care a fugit in Germania, in pribegie, de teama pãrintelui sãu. S-a intors acasã pe 31 decembrie 2017, decis sã-si indeplineascã unele pofte reprimate in tãrile prin care a trecut. Politistii au deschis dosar penal in baza plangerii formulate de rude si continua cercetarile in acest caz pentru a stabili imprejurarile exacte ale agresiunii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img