vineri, 29 martie, 2024

Un tanar putred de bogat si-a violat colega de clasa in noaptea de Revelion. Judecatorii au decis ca este nevinovat fiindca individul nu a simtit placere

Distribuie:

Publicat:

Un magistrat mexican a decis in favoare achitarii unui tanar bogat pentru rapirea si agresarea sexuala a unei adolescente, argumentand ca acesta nu a avut parte de placere in timp ce o atingea sexual pe colega sa de la o scoala privata din Veracruz, transmite The Guardian.

Diego Cruz (21 de ani) este unul dintr-un grup de patru tineri care au rapit si agresat sexual o colega de clasa in urma cu doi ani, dupa petrecerea de Revelion.

Internautii mexicani i-au numit ”Los Porkys” (n.r. Porcii), dar magistratii au avut alta pozitie cu privire la agresarea sexuala a adolescentei din Veracruz.

Judecatorul Anuar Gonzalez a argumentat ca Diego Cruz nu a avut nicio ”intentie carnala” atunci cand i-a atins sanii victimei si a penetrat-o cu degetele, deci prin urmare este nevinovat de agresarea sexuala a acesteia.

De asemenea, magistratul a sustinut ca adolescenta de 17 ani nu a fost niciodata neajutorata, desi a fost fortata sa intre in masina agresorilor ”Los Porkys”.

Alti doi suspecti sunt acuzati ca au penetrat victima din Velacruz.
Cruz a fugit initial in Spania, dar a fost extradat in custodia autoritatilor din Mexic. Achitarea sa a starnit indignare in randul activistilor pentru drepturile omului, care sustin ca acest caz demonstreaza ca bogatii sau persoanele cu relatii politice sunt deasupra legii in Mexic.

”A atins-o sexual, dar pentru ca lui nu i-a placut deodata nu mai este vorba de abuz sexual?”, a declarat activista Estefania Vela Barba.

Cazul ”Los Porkys” a provocat indignare in intreaga tara, in special pentru ca a avut loc in provincia Velacruz, care a devenit in ultimele luni un simbol pentru esecul autoritatilor de a garanta macar ceva asemanator cu un stat de drept in Mexic.

De asemenea, mii de femei au disparut in ultimele luni, iar 250 de cranii au fost descoperite intr-o groapa comuna a unui puternic cartel din Velacruz.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img