sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Un tata si-a impins fetita de sase ani pe scari pentru a o pedepsi – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Ajuns la 46 de ani si aflat in ipostaza de a avea singur grija de patru copii, un barbat din Varash, nordul Ucrainei, si-a pierdut cumpatul si a fost implicat intr-un incident incredibil.

Aflat la cumparaturi alaturi de doi dintre copiii sai, o fata de sase ani si un baiat de trei ani, barbatul a cedat nervos la insistentele micutei de a impinge singura caruciorul pentru cumparaturi.

Conform The Sun, barbatul a insfacat-o pe fetita de un brat, a scos-o pe usa si a impins-o pe scari. Desi existau mai multi martori, niciunul nu a intervenit. Mai mult, ei nici nu au verificat daca fetita s-a lovit grav sau nu.

Vizibil socanta, micuta se ridica si incearca sa urce scarile spre magazin.

Din fericire, imaginile au fost surprinse de o camera de supraveghere, iar angajatii magazinului le-au facut publice pentru a permite politistilor sa-l prinda pe faptas.

Nimeni nu a intervenit pentru a proteja fetita

Culmea, barbatul a negat incidentul inainte sa vada imaginile, sustinand ca fetita cazut singura pe scari.

Mai mult, mama barbatului, respectiv bunica micutei, i-a luat apararea precizand ca "a fost doar un incident nefericit. El este in dificultate, dupa ce sotia lui a fost internata in urma cu o saptamana. Ii este greu sa aiba grija singur de patru copii si de aceea a avut o cadere nervoasa".

Cei de la Protectia Copilului au inregistrat cazul si vor face verificari.

Vor decide daca se impune ca cei patru copii sa fie preluati de autoritati si daca trebuie depusa plangere penala impotriva tatalui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img