miercuri, 24 aprilie, 2024

Un truc incredibil de simplu pentru a scapa de enervantele muste

Distribuie:

Publicat:

Cea mai populara metoda consta in folosirea de hartie adeziva care, in schimb, este imbibata intr-o substanta toxica inclusiv pentru om. Desigur, exista si variante non-toxice, dar principiul de functionare este acelasi, si nimanui nu-i place sa vada zeci de insecte moarte stand claie peste gramada pe o astfel de capcana. Asadar, cel mai bine este sa previi in mod eficient intrarea lor in locuinta.

Exista o modalitate uimitor de simpla si de eficienta in acest sens. Tot ce trebuie sa ai la indemana este putina apa, un sac transparent, cateva monede si o sfoara, iar apoi sa urmezi instructiunile prezentate mai jos.

Umple cu apa pe jumatate sacul sau punga transparenta, asaza pe fund o moneda si sigileaza sacul sau punga cu sfoara. Ulterior, atarna „dispozitivul” pe partea exterioara a usii de la intrare, a usilor de la balcon, a ferestrelor, etc.

Cu siguranta ca in acest moment esti foarte curios sa afli exact cum functioneaza dispozitivul de alungat mustele, avand in vedere simplitatea lui. Ca si modul de constructie, principiul de functionare este unul uimitor de simplu: lumina reflectata de apa tine majoritatea mustelor la distanta, iar cele mai indraznete, care se apropie mai mult, o iau si ele la goana odata ce vad monedele de pe fundul apei, care dau impresia unui animal de prada asezat la panda.

sursa: secretele.com

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img