joi, 25 aprilie, 2024

Un vasluian a impresionat FRF

Distribuie:

Publicat:

Stefan Bursuc, un tanar din satul Gherghelu, comuna Codaesti, a aplicat in urma cu doua saptamani proiectul in ceea ce priveste initiativa Federatiei Romane de Fotbal, numita “Youth Council”, care are ca scop atragerea tinerilor cu idei de dezvoltare a fotbalului din Romania. Vasluianul, de 25 de ani, jucator-presedinte la echipa de liga a cincea, FC Gherghelu, a reusit sa creeze un proiect care a fost acceptat de FRF.

Stefan participa deja la seminarul “Youth Council” in perioada 13-16 iunie la Centrul National de Fotbal Buftea. Acolo, cele mai bune initiative vor primi o finantare din partea Federatiei Romane de Fotbal.

Proiectul tanarului vasluian este legat implicarea tinerilor din mediul rural in fenomenul fotbal.

”Sunt multi copii talentati care nu ajung in situatia de a fi descoperiti din cauza faptului ca nu au acces la un teren de fotbal si nu au banii necesari. Am incheiat un prim curs si sper ca ideea mea legata de dezvoltarea fotbalul in zona rurala sa fie apreciata si acceptata. Nu stiu exact la ce sa ma astept, dar stiu sigur ca voi avea multe de invatat din aceasta experienta”, a spus Stefan Bursuc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img