News Flash:

Un vasluian si-a agresat sotia si fiica, iar acum se afla sub control judiciar si trebuie sa respecte ordinul de restrictie

24 Iunie 2022
401 Vizualizari | 0 Comentarii
shasgtagag

Polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui  au reținut un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Bereasa, comuna Dănești, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea măsurilor privind ordinul de protecție.

În data de 22 iulie, polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au dispus măsura reținerii față de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din localitatea Bereasa, bănuit că și-ar fi agresat soția și fiica minoră și ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție emis împotriva sa de către Judecătoria Vaslui.

      Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că, la data de 01 aprilie a.c., urmare a agresării soției sale, în vârstă de 49 de ani, față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Ulterior, instanța de judecată a emis un ordin de protecție, pentru o perioadă de 6 luni, prin care bărbatului îi era interzis să se apropie de soție și de domiciliu, la mai puțin de 50 de metri.

        În ziua de 19 aprilie a.c., bărbatul ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție emis de instanța de judecată și ar fi pătruns în curtea locuinței persoanei vătămate.

        Totodată, în data de 20 iunie, acesta s-ar fi delasat la domiciliul persoanei vătămate și ar fi agresat-o fizic pe fiica sa minoră, în vârstă de 11 ani. În aceeași zi, în jurul orei 19:00, bărbatul ar fi revenit la domiciliul persoanei vătămate și ar fi provocat scandal.

           Având în vedere faptul că acesta avea cunoştinţă despre obligaţiile stabilite de instanța de judecată, prin care era obligat să păstreze o distanţă minimă de 50 metri faţă soția sa și locuința acesteia, bărbatul a încălcat cu bună ştiinţă ordinul de protecţie.

  La data de 22 iunie, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, ulterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

     

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1336 (s) | 34 queries | Mysql time :0.053524 (s)