joi, 28 martie, 2024

Un vlogger din Romania a facut o serie de afirmatii cutremuratoare in care a descris explicit cum ar viola fete minore VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Un vlogger din România, cu 850.000 de abonați pe canalul său de Youtube, a făcut o serie de afirmații cutremurătoare în care a descris explicit cum ar viola fete minore justificându-se prin faptul că, în zilele noastre, acestea se îmbracă mult prea provocator.

Youtuber-ul Alexandru Bălan (28 de ani), zis Colo, este unul dintre cei mai urmăriți volggeri din online-ul românesc. El este din Bucureşti şi în prezent are 850.000 de abonați pe canalul său, totodată el fiind prezent pe toate reţelele de socializare, unde este urmărit de alte câteva sute de mii de persoane.

Cei mai mulți dintre cei care îl urmăresc pe Colo sunt tineri, majoritatea fiind adolescenți cu vârste sub 18 ani.

În cadrul unei transmisiuni live de pe platforma Twitch, Alexandru Bălan povestește, în primă fază, despre experiența sexuală pe care a avut-o cu o minoră, de care ulterior s-a despărțit. (scroll mai jos pentru video)

Tânărul spune că minora „era nimfomană“ și că l-a amenințat că îl va reclama la Poliție. „Eram atât de îngrozit c-o să mă bage la pușcărie copila aia, că gen n-ai voie să f*** minori“.

Povestea este urmată de o serie de afirmaţii cel puţin şocante, în care Colo critică modul provocator în care se îmbracă minorele din zilele noastre, apoi declară că ar face sex cu toate.

„Eu dacă nu eram în nicio relație cu nimeni, vă spun sincer, cât de sincer posibil, f***** toate copilele de 15, de 16 ani, credeți-mă pe cuvânt.“

Deși unul dintre urmăritorii săi îi lasă un comentariu în care îl numește pedofil, Alexandru Bălan continuă să-și justifice pornirile sexuale față de minore spunând că acestea se îmbracă mult prea provocator.

El dă exemplul unei adolescente pe care a văzut-o pe stradă și despre care spune că merită violată, adăugând și o descriere a modului în care ar comite fapta.

„La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici “Oh! Cine-i tăticul tău”, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă… Eu am nişte fetişuri mai ciudate, ştii, gen, adică aia se vedea că-i place şarpele. Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate“, a spus Bălan pe stream-ul live.

Deocamdată nu se ştie dacă autorităţile abilitate au primit reclamaţii sau dacă s-au autosesizat în baza declaraţiilor făcute de Alexandru Bălan, însă mai multe persoane de pe reţelele sociale au luat iniţiativa de a sesiza sponsorii de la care vloggerul primeşte bani pentru a le face publicitate pe conturile sale.

ATENŢIE! VĂ AVERTIZĂM CĂ IMAGINILE DE MAI JOS CONŢIN LIMBAJ EXPLICIT ŞI POT AVEA UN PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img