sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Unde s-a angajat Marius Csampar, cel mai mare criminal în serie din România după ce a fost eliberat

Distribuie:

Publicat:

Unde s-a angajat Marius Csampar, autorul a 6 crime în anii ’90. Fostul deținut este originar din Balotești, județul Ilfov, și este considerat a fi cel mai mare criminal în serie din România de după anul 1990. La sfârșitul lunii mai a acestui an, Csampar a fost eliberat după 23 de ani petrecuți în spatele gratiilor.

Acesta fusese condamnat la 99 de ani de închisoare pentru comiterea a 6 crime.

Unde s-a angajat Marius Csampar

Protagonistul unor crime înfiorătoare a reușit să își găsească un loc de muncă după ce a fost eliberat din penitenciar. Acesta și-a găsit un post la ADP (Administrația Domeniului Public), iar în timpul care îi mai rămâne lucrează cu ziua pe la diverse gospodării.

Fostul deținut și-a faut un canal de Youtube unde are destul de mulți abonați. Acolo el împărtășește diferite momente din viața lui de după ce s-a eliberat dar și de momentele trăite în spatele gratiilor.

”În momentul în care am ieșit din pușcărie, familia și prietenii mi-au sărit în ajutor. Încerc în special să-mi găsesc un loc de muncă. Am avut 24 de ani răbdare, am eu răbdare o săptămână. Nici nu îmi amintesc dacă atunci când am intrat la pușcărie îmi plăcea munca. Mă duc la orice muncă, și la măturat pe stradă. Asta voi face. Mi-ar plăcea să lucrez orice, să pot să-mi clădesc un viitor”, a povestit Marius Csampar, care acum are 45 de ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img