sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Unguentul de ardei iute pe care îl poți prepara acasă: Ameliorează durerile de spate și intensifică circulația sangvinăv

Distribuie:

Publicat:

Ardeiul iute roşu ajută la stimularea circulaţiei sangvine şi accelerează metabolismul, prin acţiunea pe care o au substanţele plantei asupra structurii venoase. Este bogat în antioxidanţi, reduce inflamaţiile şi are efecte curative.

Proprietăţile terapeutice ale ardeiului au dus la extinderea categoriilor de produse care conţin această plantă. Unul dintre ele este unguentul de ardei roşu, care s-a dovedit util din cele mai vechi timpuri, fiind folosit pentru vindecarea rănilor şi la distrugerea microbilor. Capsaicina, una dintre substanţele pe care le conţine ardeiul iute roşu, este răspunzătoare de senzaţia de cald pe care unguentul o induce la contactul cu pielea, potrivit clicksanatate.ro.

Ameliorează durerile de spate

Unguentul de ardei iute roşu stimulează circulaţia cutantă şi relaxează pielea din jurul muşchilor şi articulaţiilor. Dacă te doare spatele, aplică de 3-4 ori pe zi prin masaj uşor până la absorbţia completă. Nu te speria dacă pielea s-a înroşit sau apare senzaţia de înţepătură. Când este aplicat, unguentul de ardei provoacă o uşoară înroşire a pielii.

COntinuarea pe exquils.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img