marți, 23 aprilie, 2024

UPDATE : Alcoolemie de 0,98 in aerul respirat pentru soferul de aseara de pe Dobrina

Distribuie:

Publicat:

UPDATE : Soferul vinovat de producerea evenimnetului rutier din noapte zilei de luni, 19 octombrie din zona Dobrina a municipiului Husi, avea o alcoolemie de 0,98 mg/ litru alcool pur în aerul expirat . Acestuia i-au fost prelevate probe biologice pentru a putea fi stabilita o valoare concreta . Concret este faptul ca individul abia se mai tinea pe picioarele lui . Cel mai probabil valoare alcoolemiei din sange va fi de 2 la mie . Soferul este cercetat acum de catre politistii care au deschis un dosar penal pe numele acestuia .

Stirea initiala : Un eveniment rutier care putea avea urmări grave a fost produs in urma cu puțin timp pe șoseaua Dobrina de la intrarea in municipiul Husi către Crasna . Un șofer al unui autoturism marca Volkswagen, aflat vizibil sub influența băuturilor alcoolice, care se deplasa din zona Dobrina către centru, a pierdut controlul asupra directiei de mers, proiectându-se in rigola de pe marginea drumului.

Cei care au observat întregul eveniment afirma faptul ca șoferul circula cu viteza iar din viraj a pierdut controlul autoturismului, sărind peste un cap de pod si oprindu-se in marginea drumului . Dacă la fata locului nu ajungeau repede polițiștii, șoferul avea intenția sa se facă nevăzut . Din fericire nicio persoana nu a fost rănită.

Conducătorul auto a fost condus de polițiștii huseni la Spitalul Municipal”Dimitrie Castroian” pentru a-i fi prelevate probele biologice . Vom reveni cu detalii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img