vineri, 29 martie, 2024

UPDATE-BARLAD:ACCIDENT LA BADEANA-FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Sâmbăta, 17 Decembrie, pe DE581 in apropiere de comuna Tutova s-a produs un accident rutier. Un autoturism a intrat intr-un cap de pod, iar șoferul încarcerat a avut nevoie de ajutorul celor de la descarcerare. In urma incidentului nu au fost victime.

“Pe un sector de drum liniar, acesta a părăsit partea carosabilă, a lovit o bornă și un indicator și s-a răsturnat în afara drumului, pe partea dreaptă. Șoferul a fost transportat la spitalul din Bârlad, fiind diagnosticat cu politraumatisme. A fost testat cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a fost negativ. Deoarece era foarte agitat, i-au fost recoltate și analizele pentru a se stabili dacă acesta se afla la momentul producerii accidentului sub influența unor substanțe psiho-active”, a precizat Loredana David, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

In cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă și, dacă rezutatele vor arăta că a consumat substanțe psihoactive, va fi cercetat și penal.

Stirea initiala:Accident rutier in Badeana , comuna Tutova. Autoturism intrat  intr-un cap de pod,  sofer ramas incarcerat din cele relatate de apelant.  Intervine Detasamentul Barlad . Fără victime.

Vom reveni cu detalii

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img