vineri, 26 aprilie, 2024

UPDATE: Copil rapit de tata la Barlad : 2 barbati au fost retinuti pentru 24 de ore si urmeaza sa fie arestati

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: In cursul zilei de astăzi, față de 2 bărbați din comuna Ghidigeni, județul Galați, în vârstă de 31, respectiv 54 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

            Bărbatul de 31 de ani este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, amenințare și violență în familie iar cel de 54 de ani este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal.

            În cursul zilei de astăzi, bărbații vor fi prezentați Judecătoriei Bârlad cu propunerea luării măsurii arestării preventive.

Stirea initiala : Miercuri, 17 martie, în jurul orei 11.22, a fost sesizată răpirea unui minor, de 10 luni, din municipiul Bârlad, județul Vaslui.

Din cercetări a reieșit că minorul ar fi fost luat cu forța, de tatăl său, de 31 de ani, în timp ce se afla cu mama sa, la un imobil din Bârlad, fiind introdus într-un autoturism, cu care bărbatul s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută.

A fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

În activitățile operative au fost angrenați polițiști ai Direcției Operațiuni Speciale, Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, precum și polițiști de la inspectoratele de poliție județene Vaslui, Băcau, Iași, Neamț, Vrancea și Galați.

La fața locului, în imobilul respectiv au intrat șeful operațiunii, respectiv inspectorul șef al I.P.J. Galați, șeful Postului de Poliție, negociatorul din cadrul S.I.A.S.- I.G.P.R. și reprezentanta Primăriei Ghidiceni (Protecția Copilului).

În urma verificărilor și a activităților specifice efectuate de polițiști, bărbatul a fost depistat în județul Galați, fiind condus la sediul Poliției, pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale.

Copilul a fost preluat de un echipaj medical, în vederea examinării și acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

 

Cercetările continuă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img