vineri, 29 martie, 2024

UPDATE: De ce a incercat sa se sinucida tanara barladeanca care era si insarcinata – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE:Tanara in varsta de 31 de ani care a incercat in urma cu cateva zile sa isi puna capat zilelor are o poveste de viata teribila. Aceasta nu are un serviciu, traieste intr-o saracie lucie impreuna cu mama sa si alti doi copii; singura sursa de venit a acestora fiind salariul mamei sale de doar doua milioane, dar si alocatiile celor mici.

Lipsa banilor, traiul nici macar decent pe care il duce in camin si certurile conjugale cu concubinul sau au facut-o pe tanara sa recurga la un gest extrem. Dupa ultima cearta cu iubitul, gravida a luat un pumn de pastile, hotarata sa isi puna capat zilelor. A fost gasita prabusita in curte de fiul sau de 4 ani. Speriat, copilul a fugit la proprietarul casei, unde locuiesc cu chirie, iar omul a sunat imediat la ambulanta. Tanara era in coma si, ca printr-o minune, copilul din pantece da dea semne de viata. A fost solicitat un elicopter SMURD care a transportat-o la o clinica de specialitate din judetul Iasi.

Medicii ieseni au reusit ca printr-un miracol sa o salveze pe mama sinucigasa si pe fiul sau. Conform cadrelor medicale, tanara isi va reveni complet, insa va avea nevoie de ingrijiri din partea unui psiholog.

Potrivit organelor vasluiene de ancheta, se vor face verificari pentru a se stabili daca ceilalti doi copii ai tinerei sinucigase mai pot ramane in mediul familial.

PRIETENA TINEREI ISI AMINTESTE CU GROAZA MOMENTUL CAND PRIETENA A FOST PRELUATA DE AMBULANTA.

“Am vazut salvarea, ea era lata, i-au facut injectii, macar copilul sa il salveze,. Ea era uscata la gura de la pastile. A luat-o salvarea, nu misca; eu in locul ei nu faceam asta niciodata. Nu aveau unde sa stea, aici e gazda lor, platesc 2 milioane, mama ei castiga 2 milioane la scari, batrana ii creste copiii. S-a certat cu barbatul si a stat 2 zile in pat. Era suparata si din cauza asta: ca mai face un copil, ca el o goneste si o bate. Pe copii ii iubeste foarte mult, ii ingrijeste. Nu sunt niste copii obraznici, murdari sau sa vorbeasca urat.”
—————————-
Stirea initiala:O tanara insarcinata in luna a8-a, in varsta de 33 de ani din muncipiul Barlad, a fost gasita in dupa-amiaza zilei de marti,11 august, in stare de inconstienta in curtea casei. Femeia a fost zarita intinsa pe jos de catre o vecina, aceasta alertand imediat autoritatile la numarul unic de urgenta 112. Cadrele medicale care i-au acordat primul ajutor tinerei suspecteaza o intoxicatie cu o substanta nocivă. Medicii de la Spitalul Municipal de Urgenta Barlad au luat decizia imediata ca gravida sa fie transferata de urgenta cu ajutorul elicopterului SMURD la o unitate din judetul Iasi pentru ingrijiri medicale de specialitate.

“Este gravida in aproximativ 34 de saptamani. Nu a mai fost dispusa efectuarea unei ecografii pentru a fi evaluata varsta sarcinii. A fost stabilizata in vederea transferului la Clinica de toxicologie Iasi. Pacienta nu a putut sa dea detalii privind cauzele care au dus la agravarea starii de sanatate”, a spus dr. Gabriela Danis, directorul medical al spitalului barladean.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img