vineri, 29 martie, 2024

UPDATE: El este tanarul care a agresat o eleva a CNCV HUSI – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE : Se numeste Sebi, iar in cursul zilei de luni, 6 martie, a mers la unitatea de invatamant intr-o pauza la fosta sa prietena pentru a se impaca cu ea. A discutat cu fata de 17 ani, iar in momentul in care s-a vazut in fata unui refuz, adolescentul i-a aplicat tinerei o lovitura cu capul. Masculinitatea sa este acum cercetată de politia municipiului Husi care a intocmit dosar penal . Tanara a fost diagnosticata la Spitalul Husi cu fractura de piramida nazala.

Stirea initiala: Raluca, in varsta de 17 ani, eleva a Colegiului National „Cuza- Voda” din municipiul Husi, a fost chemata intr-o pauza dintre ore de iubitul sau, Sebi,  in varsta de 21 de ani, in afara unitatii de invatamant, unde a lovit-o si a amenintat-o.

Apelul la numarul unic de urgenta 112 a fost facut de asistenta medicala a scolii in jurul orei 12:58, dupa ce eleva s-a prezentat pentru ingrijiri . Potrivit surselor noastre, eleva a fost lovita pur si simplu de fostul sau iubit cu un cap in gura.  Eleva a fost transportata la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian”.In urma sesizarii, la fata locului s-a prezentat Politia Municipala, un echipaj al Jandarmeriei si ambulanta. Totul ar fi pornit de la o discutie contradictorie dintre cei doi .

Politistii huseni au deschis pe numele tanarului un dosar penal pentru lovire si alte violente.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img