joi, 25 aprilie, 2024

UPDATE: Elev in coma alcoolica, intr-o scoala din Husi . VEZI DETALII- FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: George, in varsta de 14 ani, elevul Scolii Nr. 1 „Mihai Sadoveanu”, din municipiul Husi, a fost preluat marti, 28 februarie, din unitatea de invatamant huseana in coma alcoolica. Potrivit apropiatilor, tanarul a mers inainte de ore in compania lui Stefan, un coleg de scoala mai mare, in oras si a consumat bauturi alcoolice. Cand a ajuns la scoala, George a inceput sa se simta rau, a vomitat si a mers la baie, sa-si dea cu apa pe fata, moment in care a lesinat. Elevul in coma alcoolica se afla in grija bunicii, tatal sau fiind decedat, iar mama plecata.

STIREA INITIALA: EXCLUSIV: Un elev de 14 ani al Scolii generale “Mihail Sadoveanu”, din municipiul Husi, a fost preluat de catre o ambulanta si transportat la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” Husi. Adolescentul se afla sub influenta bauturilor alcoolice, facandu-i-se rau in unitatea scolara.

Din declaratia reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui, incidentul a fost anuntat la 112 de la secretariatul scolii. Initial s-a crezut ca este vorba despre o lipotimie, dar echipajul medical ajuns la fata locului a constatat ca elevul se afla in coma alcoolica. Acesta a fost transportat la spital pentru ingrijiri suplimentare.

VOM REVENI CU DETALII

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img