vineri, 29 martie, 2024

UPDATE FOTO/VIDEO :Accident grav pe DJ 244K. O persoana a ramas incarcerata – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE FOTO/VIDEO: Dupa zeci de minute de munca cu fiarele contorsionate, pompierii Sectiei Husi au reusit sa il scoata pe pasagerul din dreapta, in varsta de 43 de ani. Acesta a fost stabilizat de catre echipajul medical. Victima prezenta o fractura deschisa la gamba dreapta. Conducatorul auto, in varsta de 35 de ani, a iesit singur din vehicul, avand doar un TCC minor. La fata locului au fost prezente un echipaj EPA din cadrul ISU VASLUI, o ambulanta din cadrul SAJ VASLUI si o autospeciala de descarcerare din cadrul Sectiei de Pompieri Husi. Va reamintim ca o masina plina cu lemne s-a rasturnat marti, 7 martie, in localitatea vasluiana Baltati, comuna Tatarani. O persoana a ramas incarcerata. Potrivit primelor informatii, soferul rabei a incercat sa evite un animal, moment in care a pierdut controlul asupra directiei de mers, rasturnandu-se in afara spatiului carosabil, pe un teren agricol.

STIREA INITIALA: In urma cu putin timp un grav accident rutier a avut loc pe raza localitatii Baltati, comuna Tatarani, judetul Vaslui.

O basculanta cu lemne, care se deplasa pe DJ 244K a incercat sa evite un animal, intrand in balans si rasturnandu-se pe camp. In urma evenimentului au rezultat doua victime, una dintre ele ramanand incarcerata intre fiarele contorsionate ale vehicului.

La fata locului au ajuns de urgenta echipe din cadrul SAJ Vaslui, SMURD si o ambulanta EPA. Persoana incarcerata a fost scoasa dupa zeci de minute in care pompierii au incercat din rasputeri sa o evacueze in siguranta din autoturismul grav avariat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img