vineri, 29 martie, 2024

Update incendiu Dobrina : trei persoane se aflau in autoturism -FOTO

Distribuie:

Publicat:

 

UPDATE: Secția de Pompieri Huși a intervinit in seara zilei de joi, 27 februarie, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism aflat vis a vis de Poliția de Frontieră Huși.

 

La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta la blocul motor și bordul unui autoturism marca Mercedes. Cei trei ocupanți ai autoturismului se autoevacuaseră. Pompierii au lichidat incendiul în zece minute.

În momentul izbucnirii incendiului, autoturismul înmatriculat în Republica Moldova se afla în trafic. Au ars bordul autovehiculului, blocul motor, cabluri electrice, faruri, masca. Au fost degradate capota, o aripă și portierele autoturismului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este un scurtcircuit la instalația electrică. Nu au fost victime.

 

 

Sectia de Pompieri Husi a intervenit o autospeciala de stingere cu apa si spuma si un echipaj specializat pentru limitarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la o limuzina marca Mercedes S Class. Autoturismul inmatriculat in Republica Moldova circula pe directia Dobrina spre Vama Albita. La un moment dat, conform soferului, de sub autoturism a inceput sa iasa foarte mult fum. Cand a observat flacarile, acesta a apelat numarul unic de urgenta 112. Nici o persoana nu a fost ranita. Evenimentul soldandu-se doar cu pagube materiale. Conform primelor informatii se pare ca este vorba de un scurt circuit.

La fata locului sunt Pompierii Sectiei Husi cat politistii rutieri. Traficul a fost blocat pentru o perioada de 15 minute. Pana la ridicarea autoturismului de pe partea carosabila se va circula pe un singur sens.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img