joi, 25 aprilie, 2024

UPDATE : L-au prins! Acesta e soferul care a facut accident in Husi, dupa care a fugit de la locul faptei. INDIVIDUL CONSUMASE ALCOOL

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Politistii huseni l-au depistat pe soferul care a acrosat un barbat pe strada Corni, din municipiul Husi, duminica seara, 29 ianuarie. Acesta se numeste Catargiu Ioan si are 51 ani. Soferul fugar a fost gasit in locuinta sa, in Husi, dupa numai cateva ore de la savarsirea faptei. Testat alcoolscopic, a rezultat o valoare de 0,68. Asadar, consumase bauturi alcoolice. Acest fapt ar putea fi unul dintre motivele pentru care individul a ales sa fuga de la locul faptei.

Soferul fugar- Ioan Catargiu se afla in aceste momente in arestul IPJ, fiind retinut pentru o perioada de 24 de ore. In cursul zilei de astazi va fi prezentat in fata judecatorilor huseni pentru un mandat de arestare preventiva

STIREA INITIALA: In seara zilei de Duminica, 29 ianuarie, pe strada Corni (la monumentul din intersectia Bariera Pascal) din municipiul Husi, s-a petrecut un eveniment rutier, soldat cu vatamarea corporala a unui barbat de 73 de ani. Potrivit informatiilor obtinute de la fata locului de la un martor al evenimentului, totul s-a petrecut astfel:

Un sofer al unui autoturism care circula cu farurile stinse pe strada Corni, a acrosat un barbat dintr-un grup de 3 persoane care se indreptau spre casa, aceștia venind de la Sfanta Liturghie din cadrul Bisericii Catolice. Soferul autovehicolului a părăsit imediat locul faptei.

La fata locului s-a prezentat de urgenta atat un echipaj al ambulantei, cat si unul din cadrul Politiei Husi- Biroul Rutier. Victima, care a suferit o plaga frontal dreapta, a fost transportata la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian”, iar mai apoi la o unitate spitalicească superioara din municipiul Vaslui.

Politistii din cadrul Biroului de Criminalistica au sosit la fata locului si au demarat o ancheta. Organele de ancheta au deschis un dosar penal. Ba mai mult, politistii au organizat filtre speciale pentru a descoperi soferul fugar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img