joi, 25 aprilie, 2024

UPDATE : Perchezitii de amploare la aceasta ora la Barlad! – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE :Astăzi, pe raza municipiului Bârlad și a unor comune limitrofe, polițiștii au efectuat 18 percheziții domiciliare, la persoanele bănuite de săvârșirea unor infracțiuni comise cu violență.Întreaga acțiune este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. Surse apropiate anchetei spun că perchezițiile au legătură cu scandalul izbucnit într-un club din Bârlad în dimineața zilei de 30 aprilie a.c. .După aducerea cu mandat a celor 18 persoane la sediul Poliției Bârlad și audierea acestora, procurorii vor dispune după caz dacă se impun măsuri restrictive, respectiv control judiciar sau propunere de arestare preventivă.

Update: Astăzi, pe raza municipiului Bârlad si a unor comune limitrofe, polițiștii au efectuat 18 perchezitii domiciliare, la persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni comise cu violență.  Intreaga actiune este coordonata de un procuror din cadrul Parchetul de pe langa judecatoria Barlad

Stirea initiala: Mascati alaturi de fortele de ordine aduc la audieri persoane cu antecedente violente. Peste 18 mandate de perchezitie au fost emise, actiunea continua si la aceasta ora. Revenim cu detalii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img