joi, 25 aprilie, 2024

UPDATE : Politistul de frontiera husean, condus pe ultimul drum de colegi si apropiati – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Imagini dramatice la inmormantarea politistului de frontiera Sergiu Balan, acolo unde mama barbatului de 43 de ani, sfasiata de durere isi striga pentru ultima oara fiul . Pe ultimul drum, fostul agent din cadrul S.T.P.F. Vaslui, a fost condus de catre familie, apropiati cat si de colegii frontieristi . Pe toata durata drumului, autoturismul mortuar a fost flancat de catre sase politisti de frontiera . DUMNEZEU SA IL IERTE !

 

STIREA INITIALA : In dimineata zilei de marti, 26 octombrie, Casa Funerara Luca din municipiul Husi, a depus la capela de la Cimitirul Sfantul Toma, trupul neinsufletit al politistului de frontiera Sergiu.B. Acesta a fost gasit fara de suflare saptamana trecuta in camera din locuinta sa. Cauza decesului a fost un infarct, fostul politist fiind cunoscut de colegi și familie cu probleme cardiace . Cei care doresc sa isi ia ramas bun de la acesta o pot face astazi, deoarece maine in jurul orei 12:00, va avea loc inmormantarea .

De menționat este faptul ca cetățeanul a fost descoperit de mama sa in timp ce se afla in carantina alături de ea, deoarece tatăl bărbatului fusese testat pozitiv pentru virusul COVID-19 și se afa internat la unitatea medicală din Barlad . In urma decesului a fost efectuat un test iar rezultatul a fost negativ . Colegii de la S.T.P.F, spun ca era un barbat liniștit, la locului lui și puțin mai retras .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img