vineri, 29 martie, 2024

Update : Scurgerea de carburant de la cisterna rasturnata la intrarea in Husi, a fost oprita ! – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Luni, 2 martie, a avut loc un accident rutier pe drumul european E581, la ieșirea din Municipiul Huși către PTF Albița. O cisternă înmatriculată în Republica Moldova încărcată cu benzină s-a răsturnat în afara părții carosabile. Existănd o degajare intensă de vapori de benzina. Din aceasta cauza au fost luate masuri de protectie si a fost asigurat un perimetru de protectie, circulatia rutiera fiind complet paralizata, existand riscul unei explozii ori a unui incendiu masiv .  Aproximativ jumatate din incarcatura autotrenului s-a scurs .

La fața locului au fost prezenti  prefectul județului Vaslui, Mircea GOLOGAN, Comisar Șef Petru MAXIMIUC, Adjunct al Șefului Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui și colonel Ciprian Mihai Mitrea Inspector Șef al ISU Vaslui.

Soferul autotrenului a scapat ca prin minune cu viata in urma impactului extraordinar de grav. Cabina fiind practic desfigurata . Acesta a fost transportat la Spitalului Municipal "Dimitrie Castroian" Huși.

 

Stirea intiala : Pompierii Sectiei Husi intervin la aceasta ora pe DN 24B, la iesirea din Husi spre Albita . Un autotren incarcat cu benzina s-a rasturnat inafara spatiului carosabil . Sunt scurgeri  masive de carburant, iar pompierii fac eforturi sa asigure masurile PSI .  Traficul in aceste momente pe sosea este complet intrerupt.

Secția de Pompieri Huși intervine cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă la un accident rutier în care este implicată o autocisterna încărcată cu benzină.

De la Detașamentul Vaslui se intervine in sprijin cu alte trei autospeciale, între care și autospecială CBRN. La intervenție se deplasează și domnul inspector șef.
Acțiunea este în dinamică.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img