joi, 28 martie, 2024

UPDATE: Sute de vasluieni au iesit in strada si duminica seara – FOTO/LIVE

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Sute vasluieni au iesit la protest duminica seara, 5 februarie, in municipiul Vaslui. A fost o prezenta mai scazuta fata de zilele trecute. La Bucuresti, in Piata Victoriei, au fost peste 250.000 de persoane.


STIREA INITIALA: Vasluiul este solidar Bucurestiului si celorlalte judete care au manifestat in strada. In aceasta seara, in Capitala, se anunta un numar record de protestatari. Nici vasluienii nu se lasa mai prejos. Duminica, 5 februarie, incepand cu ora 18.00, ei se vor strange in Piata Civica din municipiul Vaslui, de unde vor porni intr-un mars, pe partea carosabila, pe traseul PIATA CIVICA – GARA VASLUI – CRUCEA GARII – ROND MOBILA – BUIUM – PIATA CIVICA.

“Scopul acestei adunari publice il constituie dezaprobarea fata de ordonanta de urgenta privind amnistia si gratierea. Prevederile acestei ordonante au fost date pentru uzul particular al lui Liviu Dragnea, sunt aberante si duc la risipa banului public. Adunarea este organizata in spiritul non-violentei si al comunicarii constructive”, spun organizatorii.

UPDATE: Surpriza imensa! Vineri, 3 februarie, in centrul municipiului Vaslui, in Piata Civica, s-au adunat sute de persoane pentru a protesta impotriva controversatei legi a presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Oameni au infruntat gerul si, inarmati cu pancarte si steaguri, au marsaluit prin municipiul Vaslui, strigand lozinci precum: “ROMANIA, TARA MEA! NU MOSIA LU` DRAGNEA!”; „Abrogarea Legii”; „Dragnea la puscarie”; „Buzatu, nu suntem ragaliile tale”.

De la zi la zi, tot mai multe persoane se strang in municipiul Vaslui pentru a protesta. Si maine seara, de la ora 18.00 si pana la 21.00, va avea loc un protest.

STIREA INITIALA: In aceasta seara aproximativ 400 de persoane s-au adunat pe strazile din municipiul Vaslui pentru a protesta impotriva Ordonantei de Urgenta aprobata de Guvernul Grindeanu prin care se modifica Codurile penale.

In cadrul sedintei Comitetului Executiv National al Partidului Social Democrat desfasurata astazi, membrii partidului au decis ca nu vor abroga OUG 13/2017 si vor continua sa isi faca treaba in continuare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img