miercuri, 24 aprilie, 2024

UPDATE : Ziua 2 de proteste la Husi : s-a injumatatit numarul celor prezenti – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE :  Seara 2 de protest in municipiul Husi a fost una mai linistita . Numarul celor care la ora 21 se aflau pe platoul din Piata Tricolorului s-a injumatatit . Intr-o nota comica, aseara au fost prezenți la manifestatie, organe de ordine pentru fiecare cap de protestatar . Iar dupa ora 22:00, cei care paraseau grupul, erau legitimati si li se cereau declaratiile pe propria raspundere, daca nu detineau, erau amendati . Protestatarii au marsaluit pe strazile municipiului intr-o nota pasnica, scandand lozici impotriva mastii si a sefului ARAFAT .

——

STIREA INITIALA : Ceea ce la prima ora a diminetii parea o gluma s-a transformat intr-o ampla manifestatie de protest . Dupa mobilizarea de pe reteaua de socializare, in jurul orei 20:00, in seara zilei de luni, 29 Martie, se adunasera in Piata Tricolorului, aproximativ 300 de persoane, in special tineri . Acestia au scandat lozinci precum : “ Jos ARAFAT”, “Libertate”, “Jos Guvernul” . Ba chiar un slogan mai vechi “ Iesiti din casa daca va pasa” .

La o ora diferenta, in Piata Tricolorului din municipiul Husi, se adunasera aproximativ 200 de persoane care protestau impotriva mastilor, a restrictiilor impuse de guvernanti . La fata locului au fost disponibilizate imediat mai multe echipaje de politistii si jandarmi . Pana la ora 22:30, protestatarii huseni au marsaluit pe strazile municipiului Husi si au scandat . Protestul a fos unul pasnic si lipsit de incidente . Ba mai mult, acestia au dat asigurari ca vor reveni in seara zilei de marti, 30 Martie pentru un nou protest .

“Suntem inchisi in case precum niste animale lipsite de ratiune . Ce este asta ? Stie virusul acum si intervale orare ? Am purtat mastile astea peste tot, ne-am vaccinat si se pare ca masurile se tot inaspresc . In mall-uri si magazinele de genul PROFI SI LIDL, au voie sa mearga si cateva sute de persoane ingramadite, acolo nu mai este virus ori domnii de la conducere au o frica? Mi se par aberante aceste noi restrictii si par sa ne indobitoceasca de tot .” declara pentru bzv un protestatar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img