vineri, 26 aprilie, 2024

Urmarit international, depistat la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat si retinut un barbat cu cetatenie romana si R. Moldova, urmarit international, pe numele caruia era emisa, de catre autoritatile din Franta, o alerta acesta avand de executat o pedeapsa privativa de libertate pentru savarsirea infractiunilor de participarea la o organizatie criminala, escrocherie si falsificarea a mijloacelor de plata.

Marti, 25 octombrie, in jurul orei 08.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra in tara, Dumitru P., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 35 de ani, pasager intr-un autoturism inmatriculat in R. Moldova.

“La controlul specific, politistii de frontiera au constatat ca barbatul era urmarit international, alerta introdusa de autoritatile franceze la data de 24.06.2016, deoarece persoana in cauza avea de executat o pedeapsa privativa de libertate pentru savarsirea infractiunilor de participarea la o organizatie criminala, escrocherie si falsificarea a mijloacelor de plata, savarsite pe teritoriul Frantei.”declara Irina MIRICA,purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Persoana in cauza a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img