vineri, 29 martie, 2024

Urmarit international retinut la P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat si retinut un barbat cu cetatenie romana si R. Moldova, urmarit international, pe numele caruia era emis un mandat de arestare pentru savarsirea unor infractiuni contra proprietatii si contra persoanei pe teritoriul Germaniei.

In data de 27 august a.c., in jurul orei 12.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare in tara, un barbat cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 39 de ani, pasager intr-un microbuz, cursa regulata pe ruta Chisinau – Bucuresti.

La controlul de frontiera lucratorii nostri au constatat ca pe numele barbatului era emisa o alerta de punere in aplicare a unui mandat european de arestare emis de autoritatile germane privind savarsirea unor infractiuni de furt din cadrul unor societati comerciale pe teritoriul Germaniei, in ianuarie 2014.

Persoana in cauza a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img