vineri, 19 aprilie, 2024

Urmarit national pentru contrabanda, depistat la P.T.F. Galati-rutier

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera galateni au depistat si predat unei echipe operative din cadrul I.P.J. Galati un tanar cu dubla cetatenie, pe numele caruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoare pentru infractiuni de contrabanda.

Miercuri, 28 decembrie in jurul orei 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, V. B., in varsta de 26 ani, cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, calatorind cu un autoturism marca Volvo, inmatriculat in Bulgaria.

“La controlul de frontiera lucratorii nostri au constatat faptul ca pe numele tanarului este emis, de catre autoritatile romane, un mandat de executare a pedepsei cu inchisoare de 1 an si 4 luni pentru infractiuni de contrabanda.”declara IRIMIA ION, purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Galati

Politistii de frontiera au intrerupt calatoria persoanei in cauza, care a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Galati, in vederea luarii masurilor ce se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img