joi, 25 aprilie, 2024

Urmeaza sa devina tata pentru a treia oara, dar… Stefan Banica Jr., scandal cu ”fosta” pentru pensia alimentara a primului copil!

Distribuie:

Publicat:

Stefan Banica Jr. a aflat in urma cu cateva saptamani ca iubita lui actuala, Lavinia (ex-Spicy), ii va darui al treilea copil, dar bucuria prilejuita de aceasta veste ii este umbrita acum de un scandal cu… fosta iubita, Camelia Constantinescu, cu care artistul are un baietel in varsta de 14 ani!
Surse din anturajul femeii au marturisit ca intre ea si Banica Jr. au aparut mai multe neintelegeri cu privire la banii pe care cantaretul ii achita lunar pentru educatia fiului sau, Raducu. In contextul in care baietelul a crescut, iar nevoile financiare s-au marit si ele, Camelia i-a cerut lui Stefan sa suporte si alte cheltuieli. Numai ca el a refuzat-o, asa incat mama lui Raducu a contactat un avocat si i-a solicitat sa depuna actiune in instanta impotriva cantaretului.
 Aceleasi surse de incredere ne-au dezvaluit ca pretentiile ridicate de Camelia Constantinescu au venit la putin timp dupa ce aceasta a citit pe Ciao.ro ca Lavinia va naste aproape de sfarsitul anului si, intr-un fel, a vrut ”sa se puna la adapost”. ”Camelia n-a vrut niciodata sa-i ceara niciun ban in plus. A acceptat mereu cat i-a dat Stefan, dar dupa aparitia Violetei, fetita pe care el o are cu Andreea Marin, acum va mai fi la mijloc si alt copil. Asa intelege Camelia sa se asigure ca Stefan se va onora financiar si de obligatiile fata de Raducu. E pacat insa ca s-a ajuns aici, ca nu s-au inteles”, au mai declarat unele sursele noastre, citate de cancan.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img