vineri, 29 martie, 2024

Va fi DEMIS seful Politiei Romane? Intalnire de gradul ZERO cu premierul Mihai Tudose

Distribuie:

Publicat:

Seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, a ajuns astazi la Guvern sa isi prezinte raportul de activitate, la cererea premierului Mihai Tudose. Asta dupa ce ministrul Carmen Dan a propus demiterea lui. La Palatul Victoria a ajuns si premierul Mihai Tudose. Marti, ministrul de Interne, Carmen Dan, a trimis premierului Mihai Tudose propunerea de demitere a sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu. Premierul Mihai Tudose a declarat ca o decizie va fi luata astazi.

"Maine o sa am o discutie cu el (cu Bogdan Despescu – n.r.). Dupa discutia cu el voi lua o decizie”, a declarat marti Mihai Tudose pentru stiripesurse.ro.

Potrivit unor surse politice, intre Mihai Tudose si Carmen Dan au avut loc discutii la nivelul Guvernului, in care premierul i-a cerut sa nu inainteze propunerea de demitere a lui Despescu, pentru ca nu o va accepta. Ministrul de Interne nu a tinut cont de „sfatul” premierului si a anuntat public ca a inaintat solicitarea de destituire din functie a sefului Politiei Romane, ca urmare a cazului politistului pedofil din Capitala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img