vineri, 19 aprilie, 2024

Va fi scandal? “Generalul” Iordanescu baga zazanie intre Becali si Reghecampf

Distribuie:

Publicat:

Selectionerul Romaniei, Anghel Iordanescu, baga zazanie intre antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf, si patronul campioanei, Gigi Becali.

Amenintat de Reghecampf cu scandalul din cauza convocarilor la echipa nationala, “Generalul” i-a transmis acestuia ca “ros-albastrii” pot incasa sume importante daca vor trimite mai multi fotbalisti la prima reprezentativa, abordand astfel un subiect delicat pentru Becali.

“In primul rand, este dreptul lui sa comenteze asa cum isi doreste. Ceea ce stiu eu este faptul ca acest turneu din ianuarie a fost aprobat de Comitetul Executiv. Mai stiu ca fotbalul romanesc are nevoie de aceste turnee. Selectia pentru Campionatul European incepe cu acest primul cantonament de pregatire al echipei nationale.

Nu in ultimul rand, probabil domnului Reghecampf nu i s-a explicat faptul ca pentru fiecare fotbalist convocat la echipa nationala fiecare club primeste in jur de 27.000 de euro. Probabil ca el mizeaza doar pe banii pe care ii investeste domnul Becali.

In plus, niciun club din Romania nu ne mai reprezinta in plan european, nici in Europa League si nici in Champions League. Doar sa ne batem cu pumnul in piept, sa ne laudam ca ne batem in competitia interna, cred nu cred ca este un target”, a spus Iordanescu la revenirea in Romania.

Anterior, Laurentiu Reghecampf amenintase ca nu le va permite jucatorilor Stelei sa se prezinte in primul cantonament din 2016 al echipei nationale deoarece nu este vorba despre o perioada oficiala de pregatire.

“Probabil va fi un scandal”, a incheiat antrenorul Stelei.

Reghecampf isi doreste sa aiba tot lotul sub comanda sa in cantonamentele din iarna pentru a putea face o pregatire fizica asa cum isi doreste.

De cealalta parte, Iordanescu incearca sa isi creioneze lotul pentru Campionatul European din 2016, motiv pentru care va organiza mai multe actiuni ale echipei nationale, inclusiv stagii de pregatire.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img