vineri, 29 martie, 2024

Va mai amintiti de primul iubit al Valentinei Pelinel? Victor Hugo avea 70 de ani: “Mi-a adus protectie“

Distribuie:

Publicat:

Valentina Pelinel este acum casatorita cu Cristi Borcea, cu care are si un baietel, si traieste o frumoasa poveste de dragoste, care s-a concretizat cu o casatorie. Inainte sa se intoarca si sa se stabileasca in Romania, blondina facea furori in America, acolo unde era un manechin de succes.

Vedeta a devenit cunoscuta peste hotare datorita primului ei iubit, Victor Hugo, cu care s-a iubit cinci ani de zile. “Cinci ani am avut acelasi iubit, Victor Hugo, ceea ce mi-a adus protectie si i-a impiedicat pe cei din jur sa ma vada si sa ma trateze ca pe o femeie ieftina, cum s-a intamplat cu altele. El e patronul celei mai mari fabrici de pielarie din America de Sud, locuieste la New York si colaboreaza cu mari nume ale modei‘, declara Valentina Pelinel in urma cu ceva vreme.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au casatorit in toamna acestui an

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din Romania. In anul 1999, Valentina Pelinel a castigat concursul “Top Model Romania” si astfel a reusit sa ajunga fotomodel la New York, in Statele Unite. A fost casatorita cu politicianul Cristian Boureanu de care a divortat in 2014.

La inceputul anului 2016, Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata, iar zvonurile il dadeau ca tata pe Cristi Borcea. La scurt timp de la nastere, fotomodelul a confirmat informatiile.  Ea a devenit mamica pentru prima data pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al saptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit sotia lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. In ziua in care a avut loc cununia civila s-a aflat si ca vedeta este insarcinata cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie in Budapesta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img