vineri, 19 aprilie, 2024

Valentina Pelinel, despre un posibil divort de Cristi Borcea: „Fiecare pleaca cu ce a venit”

Distribuie:

Publicat:

Valentina Pelinel a spus ca in cazul in care se va desparti de Cristi Borcea nu va lua nimic din averea afaceristului.

„Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt in relatia asta pentru bunurile sotului meu! Fiecare pleaca cu ce a venit daca va fi sa ne despartim.

Eu, cand am intrat in casatoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam sa plec din tara, sa-mi fac o viata noua acolo. Cel mai greu mi-a fost sa aleg.

Momentul acela cand Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori ramai aici cu mine sa te lupti». Nu sunt genul sa plec la rau. Eu imi doream o familie. Asa a fost sa fie, mai intai la rau si apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru ca eu pe el am vrut”, a spus Valentina Pelinel in podcastul lui Ameri Nasrin.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au început relația pe când omul de afaceri era încă în închisoare. Cei doi au un băiețel și două fetițe gemene. Fostul acționar de la Dinamo are în total nouă copii făcuți cu trei soții. Cu prima soție, Mihaela Borcea, are doi băieți și o fată, iar cu cea de-a doua, Alina Vidican are un băiat și o fată.

Pentru că au tot apărut zvonuri potrivit cărora s-ar fi despărțit, Valentina Pelinel a decis să spună ce s-ar întâmpla în cazul în care ar divorța de tatăl copiilor ei.

Valentina Pelinel a mărturisit că atât ea, cât și Cristi Borcea sunt gurmanzi, dar încearcă să aibă un stil de viață cât mai sănătos posibil.

”Amândoi suntem gurmanzi, dar amândoi suntem cumpătați și avem un stil de viață sănătos și echilibrat. Ne permitem să mâncăm ce ne place pentru că echilibrăm cu efortul constant din restul timpului. Fiecare merge la sala lui și avem programe de antrenament diferite.

Nu ajung în punctul în care să fiu nevoită să dau multe kilograme jos, pentru că balansez foarte bine alimentația și sportul. Iar când ai trei copii care te provoacă la jocuri și activități dinamice toată ziua, kilogramele se dau ușor jos.

Altfel îmi mențin în orice context rutina zilnică de sport și dietă corectă, fără să fac excese, dar și fără să îmi impun restricții drastice. Ca în orice în viață, echilibrul este cheia succesului”, a spus aceasta pentru Ciao.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img