sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Valeriu Gheorghiță se ‘ia la trântă’ cu Diana Șoșoacă: ‘Este o problemă de siguranță națională’

Distribuie:

Publicat:

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, critică declarațiile și gesturile făcute de senatoarea Diana Șoșoacă. Acesta a precizat că astfel de personaje nu există în alte state cu o campanie de vaccinare de succes.

„Nu au, și asta cred că este un lucru care face diferența. Din aceleași informări pe care le-am primit cel puțin în spațiul public, radio-difuzorii nu au astfel de invitați. Nu faci decât să îi dai suplimentar o autoritate și faci ca informațiile să ajungă la milioane de persoane ceea ce este regretabil”, a declarat Valeriu Gheorghiță, la emisiunea Selectiv moderată de Dan Bucura la B1TV.

„Este o problemă de sănătate publică și aș îndrăzni să spun că este o problemă de siguranță națională. Tocmai de aceea trebuie să fim foarte precauți, în momentul în care dăm autoritate unor persoane care nu au expertiza necesară să vorbească pe teme atât de sensibile.

În perioada pandemiei am observat cu toții că fenomenul de dezinformare a fost amploare foarte mult și începând de la măsurile nefarmaceutice, de la purtarea măștii de protecție, au fost multe discuții despre importanța respectării măsurilor igenico sanitare, lucruri banale care țin de educația noastră sanitară”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img