joi, 28 martie, 2024

VAMA ALBITA:2.400 grame de chihlimbar ascunse intr-un Volkswagen Touareg-FOTO

Distribuie:

Publicat:

In P.T.F. Albita, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit 2.400 grame de chihlimbar, ascunse sub bancheta din spate a unui Volkswagen Touareg.

In ziua de 11 septembrie, in jurul orei 20.00, pe sensul de intrare in tara din P.T.F.Albita/judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, conducand un autoturism marca Volkswagen Touareg, inmatriculat in Romania, W.Q., cu cetatenie chineza, in varsta de 43 de ani.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului si persoanei, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit ascunsa intr-o punga de plastic aflata sub bancheta din spate a autoturismului, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, cantitatea de 2.400 grame de chihlimbar.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura sanctionarii contraventionale a barbatului cu amenda in valoare de 3.000 lei si retinerea intregii cantitati de chihlimbar, in valoare totala de 12.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img