vineri, 19 aprilie, 2024

VAMA ALBITA:Audi ticsit cu tigari de contrabanda-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Echipa de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita a descoperit peste 1.000 pachete de tigari cu timbru de acciza R. Moldova, ascunse in diferite spatii, intr-un autoturism marca Audi, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera.

In ziua de 8 ianuarie, in jurul orei 23.30, la P.T.F. Albita,  judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, cetateanul roman Gabriel C., in varsta de 23 de ani, conducand un autoturism marca Audi, inmatriculat in R. Moldova.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului, ocazie cu care, echipa comuna de control formata politisti frontiera si lucratori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 1.070 pachete tigari de diferite marci, cu timbru de acciza R. Moldova, ascunse in bagajele personale, disimulate in cutii cu bomboane si prajituri, in roata de rezerva si in scaunele autoturismului.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigaretelor in valoare totala de 4.815 lei si sanctionarea contraventionala a tanarului cu amenda in valoare de 10.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img