joi, 28 martie, 2024

VAMA ALBITA : Autoturism semnalat furat din Italia, descoperit de politistii de frontiera vasluieni

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita au descoperit la controlul de frontiera si indisponibilizat pentru continuarea cercetarilor un autoturism marca BMW, care figureaza in bazele de date ca fiind semnalat furat din Italia.

In data de 19 septembrie, in jurul orei 13.45, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a iesi din tara, o persoana cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, in varsta de 44 de ani, care  conducea un ansamblu rutier, inmatriculat in R. Moldova, format dintr-un autoturism marca Mercedes E 250 si o semiremorca marca Boro, tip platforma pe care transporta un autoturism marca BMW, an fabricatie 2014.
„Existand suspiciuni cu privire la situatia juridica a autoturismului marca BMW,  colegii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat ca acesta figureaza in bazele de date ca fiind bun cautat pentru confiscare, semnalare introdusa de autoritatile din Italia. „declara Irina Mirica din cadrul S.T.P.F. Vaslui

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de  furt, iar autoturismul, in valoare de  50.000 de lei, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img