sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VAMA ALBITA:Bunuri fara documente justificative, depistate la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Echipa comuna de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita a descoperit ascunse intr-un microbuz, piese noi de schimb si componente pentru fierastraie mecanice, in valoare totala de 14.000 lei, pentru care soferul nu a putut prezenta documente de provenienta si transport.

La sfarsitul saptamanii trecute, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara, cetateanul din R. Moldova Ghenadie P., in varsta de 46 de ani, conducand un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in R. Moldova.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autovehiculului, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit ascunse in diferite locuri din microbuz si in bagajele personale, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, piese noi de schimb si componente pentru fierastraie mecanice, marca “Stihl”, pentru care Ghenadie P. nu a putut prezenta documente de provenienta si transport.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii bunurilor in valoare de 14.000 lei si sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in valoare de 3.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img