sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VAMA ALBITA:Depistat la frontiera cu substante dopante ascunse pe corp

Distribuie:

Publicat:

In Punctul de Trecere a Frontierei Albita, echipa comuna de control formata din inspectori vamali si politisti de frontiera a descoperit 374 fiole si 240 comprimate din categoria substantelor interzise, pe care un cetatean roman incerca sa le introduca ilegal in tara,  ascunse pe corp.

In data de 24 februarie, in jurul orelor 01.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, pentru a intra in tara, in calitate de pasager al unui autocar inmatriculat in R. Moldova, cetateanul roman Gheorghii C., in varsta de 25 ani, domiciliat pe raza judetului Iasi.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autocarului si pasagerilor acestuia, ocazie cu care, echipa comuna de control a descoperit ascunse pe corpul lui Gheorghii C., in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, cantitatea de 374 fiole de Testosterona si Hygetropin si 240 comprimate de Clenbuterol, care sunt incluse pe lista substantelor interzise prevazuta in Legea 104/2008.

Conform prevederilor legale, a fost dispusa masura retinerii substantelor interzise in vederea confiscarii si sanctionarea contraventionala a tanarului cu amenda in valoare de 30.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img