vineri, 29 martie, 2024

VAMA ALBITA:Inspectie tehnica falsa, pentru 300 de euro

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita -au depistat un barbat care a prezentat la controlul de frontiera documente false pentru autoturismul pe care il conducea.
 
In data de 24 ianuarie a.c., in jurul orei 05.00, pe sensul de intrare in tara din P.T.F. Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, conducand un autoturism marca Jeep, inmatriculat in Bulgaria, cetateanul din R. Moldova Stanislav M., in varsta de 33 de ani.

“Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor care atesta efectuarea inspectiei tehnice periodice, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au stabilit ca atat certificatul cat si talonul nu indeplinesc conditiile de forma si fond ale unor documente  autentice, fiind falsuri.”a declarat Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F.Vaslui

Cu privire la cele constatate, Stanislav M. a declarat ca in luna octombrie 2015 a procurat de la trei cetateni din R.Moldova documentele prezentate la control, contra sumei de 300 de euro. Barbatul a mai declarat ca nu are cunostinta despre faptul ca documentele sunt false.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img