joi, 28 martie, 2024

VAMA ALBITA: La volan, cu permisul de conducere suspendat

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera vasluieni au depistat la controlul de frontiera  un barbat conducand o autoutilitara desi avea acest drept suspendat.

In data de 21 ianuarie, in jurul orei 21.00, la P.T.F. Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a iesi din tara, conducand o autoutilitara marca Mercedes, inmatriculata in Germania, cetateanul roman Dorin S., in varsta de 36 de ani.

“Cu ocazia controlului de frontiera, lucratorii nostri au constatat ca Dorin S. are dreptul de a conduce suspendat incepand cu data de 28.12.2016, urmare a faptului ca este cercetat penal pentru producerea unui accident rutier pe raza municipiului Campulung Muscel. ” declara Irina MIRICA, purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca nu avea cunostinta despre faptul ca nu mai avea drept de conducere a autovehiculelor pe drumurile publice din Romania.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img