vineri, 29 martie, 2024

VAMA ALBITA: Mercedes antifonat cu tigari de contrabanda

Distribuie:

Publicat:

In Punctul de Trecere a Frontierei Albita, echipa comuna de control a descoperit 7.780 tigarete de provenienta R. Moldova, pe care un tanar din R. Moldova incerca sa le introduca in tara, ascunse in componentele autoturismului pe care il conducea.

Joi, 20 aprilie, in jurul orei 02.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, cetateanul din R. Moldova Marin S., in varsta de 24 de ani, conducand un autoturism marca Mercedes E320 CDI, inmatriculat in Lituania.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului si persoanei, ocazie cu care, echipa comuna de control a descoperit ascunsa in roata de rezerva a autoturismului, in aripile dreapta fata si spate, scaune fata, portiera dreapta spate, in bord si in podea pasager fata dreapta, cantitatea de totala de 7.780 tigarete, de diferite marci, de provenienta R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigarilor in valoare totala de 1.790 lei, sanctionarea contraventionala a tanarului cu amenda in valoare de 8.000 lei, precum si indisponibilizarea autoturismului, pana la plata amenzii.

     

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img