vineri, 29 martie, 2024

VAMA ALBITA: Permis de conducere fals, depistat la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat un barbat, cu cetatenie romana si Republica Moldova, care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals.
 
In data de 8 martie, in jurul orei 14.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare in tara, Igor M., cu cetatenie romana si Republica  Moldova, in varsta de 32 de ani, conducand un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in R. Moldova.

„La controlul de frontiera, pe langa documentele de identitate, la solicitarea lucratorilor nostri, barbatul a prezentat si un permis de conducere cu insemnele autoritatilor din Republica Moldova.Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au stabilit ca documentul in cauza nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui document autentic, fiind fals. „ declara Irina Mirica, purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Tanarul a declarat ca nu are cunostinta ca documentul prezentat la control este fals.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img