vineri, 29 martie, 2024

Vama Albita : Permise de rezidenta false, oprite din drumul catre Cehia

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privința a doi cetățeni din R. Moldova care au prezentat la controlul de frontieră permise de rezidență false.

În data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 10.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei, pentru a intra în țară, ca pasageri într-un microbuz cu destinația Cehia, doi cetățeni din R. Moldova, în vârstă de 23, respectiv 24 de ani.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, cei doi tineri au prezentat și permise de rezidență eliberate pe numele lor de autoritățile din Cehia.

“Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că cele două permise de rezidență nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, fiind false.” declara Irina Mirica din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, tinerii au declarat că au procurat documentele în cauză prin intermediul unui cetăţean ceh, contra sumei de 100 de euro fiecare.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals pentru cei doi bărbați.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img