joi, 28 martie, 2024

VAMA ALBITA : Tanar cautat de autoritatile din R. Moldova, depistat la controlul de frontiera

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat si retinut un barbat, cautat de autoritatile din R. Moldova pentru comiterea infractiunilor de conducere fara drept, sub influenta bauturilor alcoolice, precum si de savarsirea unor acte de huliganism.

Joi, 17 octombrie, in jurul orei 12.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a iesi din tara, ca pasager intr-un microbuz marca Ford, cetateanul din R. Moldova Andrei P., in varsta de 23 de ani.

"La controlul de frontiera, colegii nostri au constatat ca, pe numele tanarului era emisa o alerta Interpol, emisa de autoritatile din R. Moldova, acesta find cautat pentru comiterea infractiunilor de conducere fara drept, sub influenta bauturilor alcoolice, precum si savarsirea unor acte de huliganism." declara Irina Mirica – purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

 Barbatul in cauza a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale a I.P.J. Vaslui, in vederea luarii masurilor legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img