joi, 28 martie, 2024

VAMA ALBITA:Tigari de contrabanda ascunse in rezervor, descoperite la controlul de frontiera-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita, impreuna cu inspectorii vamali, au descoperit 15.760 tigarete cu timbru de acciza R. Moldova pe care un barbat incerca sa le introduca in tara ascunse in rezervorul autovehiculului pe care il conducea.

In ziua de 28 iunie, in jurul orei 21.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pentru a intra in tara, Nicolae V., cu cetatenie romana si R. Moldova., in varsta de 32 de ani, conducand un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in R. Moldova.

Pentru valorificarea unei informatii detinute de politistii de frontiera vasluieni, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra vehiculului, ocazie cu care, echipa comuna de control formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit, ascunse in rezervorul autovehiculului, ambalate in pungi vidate, in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, 15.760 tigarete, de diferite marci, cu timbru de acciza R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigarilor in valoare de 3.546 lei si sanctionarea contraventionala a lui Nicolae V. cu amenda in valoare totala de 10.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img