joi, 28 martie, 2024

Vanessa Bryant rupe tacerea. Prima declaratie dupa moartea lui Kobe Bryant

Distribuie:

Publicat:

Vanessa Bryant, sotia lui Kobe Bryant, a vorbit pentru prima oara dupa tragicul accident in care au murit sotul sau si fiica ei in varsta de 13 ani. Femeia este devastata de durere, insa a tinut sa le multumeasca fanilor si prietenilor pentru tot spirjinul acordat.

Vanessa Bryant rupe tacerea. Prima declaratie dupa moartea lui Kobe Bryant

Femeia le-a multumit fanilor pentru tot sprijinul acordat in aceste zile extrem de grele, intr-o postare pe Instagram. Mai multi apropiati ai familiei au declarat epntru presa tabloida din Statele Unite ca vanessa abia reuseste sa lege doua cuvinte fara sa planga.

„Eu si fetele mele vrem sa multumim milioanelor de oameni care si-au manifestat sprijinul si dragostea in aceasta perioada oribila. Va multumesc pentru toate rugaciunile. Cu siguranta avem nevoie de ele. Suntem complet devastati de pierderea brusca a sotului meu adorabil, Kobe – uimitorul tata al copiilor nostri; si frumoasa mea, dulce Gianna – o fiica iubitoare, atenta si minunata si o sora uimitoare pentru Natalia, Bianka si Capri.

 Suntem devastate si pentru familiile care si-au pierdut persoanele dragi duminica. Nu exista suficiente cuvinte pentru a descrie durerea noastra in acest moment. Ma bucur sa stiu ca Kobe si Gigi stiau amandoi ca sunt atat de iubiti. Am fost atat de incredibil de binecuvantati sa ii avem in viata noastra. Mi-as dori sa fie aici cu noi pentru totdeauna. Ei au fost binecuvantarile noastre frumoase luate de la noi prea curand. Nu sunt sigura de ceea ce se va intampla cu vietile noastre dincolo de astazi si este imposibil sa ne imaginam viata fara ei. Dar ne trezim in fiecare zi, incercand sa mergem inainte pentru ca Kobe si fetita noastra, Gigi, stralucesc asupra noastra pentru a ne lumina calea.

Dragostea noastra pentru ei este nesfarsita. As vrea doar sa ii pot imbratisa, sa ii sarut si sa ii binecuvantez. Va multumim ca ne-ati impartasit bucuria si tristetea. Va cerem sa ne acordati respectul si confidentialitatea de care vom avea nevoie pentru a naviga in aceasta noua realitate.

Va multumesc foarte mult pentru ca ne-ati ridicat in rugaciunile voastre si pentru ca ii iubiti pe Kobe, Gigi, Natalia, Bianka, Capri si pe mine. „, a scris Vanessa pe Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img