vineri, 26 aprilie, 2024

Varul lui Emi Pian rupe ”legea tacerii”! ”A murit de la o gluma proasta! Azi nu se mai face dreptate cu pumnul, o s-o faca Dumnezeu”! Declaratii in premiera!

Distribuie:

Publicat:

De la moartea lui Emi Pian, nici un membru al clanului Duduianu nu a vorbit sau postat ceva pe conturile de socializare. George Pian, vărul interlopului ucis, sparge ”legea tăcerii” și vorbește în premieră despre noaptea crimei. Tânărul susține că altercația pe care a avut-o Emi Pian cu un membru al clanului Rinu nu a început de la o partidă de barbut ci de la o glumă proastă pe care acesta ar fi făcut-o și care ar fi aprins spiritele între cei doi. 

George Pian: ”Emi nu a fost omorât pentru 300.000 euro ci de la o glumă proastă”

”N-a pornit nici o belea de la nici un fel de barbut. Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua s-a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția. De aici a pornit toată cearta”, a explicat George Pian pe vlogul său.

Surprinzător, vărul lui Emi Pian spune că nu va urma un război sângeros între clanuri, după moartea interlopului. George spune că ”Dumnezeu și legea” va face dreptate în acest caz și crede că ”azi, nimeni nu mai face război cu pumnul”.

”Război cu pumnul nu se mai face nicăieri”

”Cum vor reacționa frații lui Emi când va trece jalea? Nu cred că va reacționa absolut nimeni în nici un fel. Dreptate o să facă legea. Dumnezeu e sus și o să aibă grijă de toată lumea. Război cu pumnul nu se mai face nicăieri”, a mai spus George Pian.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img