joi, 28 martie, 2024

VARUL LUI FLORIN CALINESCU S-A SINUCIS! CUM A FOST GASITA RUDA CUNOSCUTULUI ACTOR

Distribuie:

Publicat:

Florin Calinescu este in doliu! Un var al lui s-a sinucis. Ion Sorescu, 61 de ani, a fost gasit spanzurat in grajd de catre fiul sau, care a anuntat imediat autoritatile. Sorescu mai avusese tentative de a-si lua viata.  

Mihai Sorescu a fost gasit de catre fiul sau in grajd, spanzurat, imediat incercand sa-l salveze. El a taiat franghia si apoi a sunat la 112, potrivit curierul.ro.

Un echipaj SMURD de terapie intensiva mobila a mers la Babana, unde locuia varul lui Florin Calinescu, insa medicul nu a reusit sa-l salveze, constatand decesul.

Ion Sorescu nu era cunoscut cu afectiuni medicale cronice. In trecut, se spune ca acesta ar mai fi avut tentative de sinucidere. Omul avea trei fii. Victima a avut, in trecut, probleme cu legea, care l-au afectat foarte mult. Barbatul a fost prins conducind un tractor, desi nu detinea permis. A fost trimis in judecata, fiind condamnat la 1 an si 6 luni inchisoare cu suspendare.

Familia pare urmarita de blestem pentru cunoscutul actor. In anul 2012, fiul sau, Luca, a fost gasit spinzurat intr-o camera de hotel, din Praga.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img