joi, 28 martie, 2024

Vasile Perdun, fostul comandant al unității militare Husi, s-a stins din viata la doar 51 de ani

Distribuie:

Publicat:

Vasile Perdun, fostul comandant sef al unitatii militare Batalionul 202 Apãrare CBRN (ID) „G-ral Gh. Teleman” Husi, s-a stins din viata la varsta de doar 51 de ani. Lt. col. Adrian Vasile Perdun a fost la conducerea unitatii militare husene in perioada 2012 – 2016, cand in urma unui scandal cunoscut doar in interior , a renuntat la cariera militara cat si la carma unitatii . 

Confirmarea acestei triste vesti a venit chiar de la Primaria Vaslui, acolo unde răposatul Vasile Perdun isi desfasura activitatea in calitate de consilier pe Situatii de Urgenta a primarului Vasile Paval . 

“Conducerea Primăriei Municipiului Vaslui transmite un gând de alinare familiei Manea-Perdun la trecerea prematură în nefiinţă a soţului Adrian-Vasile, un om deosebit care a slujit cu o credinţă vie patria, obţinând în acelaşi timp şi rezultate excepţionale pentru oraşul său. Vârsta nu i-a fost impediment pentru a ne rămâne nouă exemplu de consecvenţă, caracter ales şi dedicare totală misiunii de om. Rămas bun,Domnule Perdun, în călătoria spre lumea celor drepţi! Dumnezeu să vă odihnească în pace, iar noi nu vă vom uita niciodată!”, a transmis edilul municipiului Vaslui

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img