joi, 28 martie, 2024

Vaslui: A inceput Cupa Firmelor si Institutiilor

Distribuie:

Publicat:

O parte din companiile din Vaslui vor arata in perioada urmatoare ca se pricep la fel de bine la fotbal ca si la afaceri. Li s-au alaturat si formatii care reprezinta institutii si care, in decursul timpului, au dovedit ca mingea nu mai are aproape niciun secret.

Concret, Asociatia Judeteana de Fotbal (AJF) si Asociatia Judeteana de Minifotbal, alaturi de Directia Judeteana de Sport si Tineret Vaslui, organizeaza „Cupa firmelor si institutiilor”, destinata angajatilor companiilor si institutiilor care doresc sa desfasoare o activitate sportiva intr-un cadru organizat.

„Ne aflam la prima editie a competitiei. Dorim ca prin astfel de evenimente sa le oferim participantilor sansa de a se relaxa, de a uita putin de problemele si targeturile de la locul de munca. Noi venim cu oferta de a petrece timpul liber intr-un cadru organizat deoarece punem la dispozitie un regulament de joc, arbitri profesionisti, un cadru medical si, bineinteles, premii pentru primele trei locuri, dar si individuale. E nevoie de astfel de competitii pentru ca asa se promoveaza miscarea si stilul de viata sanatos”, a declarat Bogdan Gheorghita, presedintele AJF Vaslui.

La prima editie s-au inscris doar sase echipe, care vor juca in sistem fiecare cu fiecare. Organizatorii au anuntat ca usa ramane deschisa, fiind asteptate in continuare firme sau institutii sa participe la competitie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img