vineri, 26 aprilie, 2024

Vaslui : Amenzi uriase date in ultimele zile pentru nerespectarea masurilor de protectie

Distribuie:

Publicat:

Mai bine de 650 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au actionat in ultimele 72 de ore, pe intreg teritoriul judetului Vaslui, pentru a verificara respectarea masurilor de protectie sanitara in contextul pandemiei COVID-19. Au fost derulate 36 de misiuni specifice si actiuni punctuale, in sistem integrat, care au vizat in mod deosebit zonele aglomerate, pietele, targurile, centrele comerciale, terasele si restaurantele, dar si mijloacele de transport in comun.

"In cadrul actiunilor de control, au fost verificate peste 145 de societati comerciale si persoane fizice autorizate, peste 335 de mijloace de transport persoane, dintre care peste 150 destinate transportului in comun de persoane si au fost legitimate peste 1.600 de persoane. Echipele de control au depistat 214 persoane care nu au respectat masurile de protectie individuala, acestea fiind sanctionate contraventional cu amenzi in cuantum de peste 40.000 lei.

Totodata, politistii au depistat si 52 de persoane care nu au respectat interdictiile privind deplasarea sau libera circulatie, fiind aplicate sanctiuni in valoare de 12.000 lei", dupa cum se arata intr-un comunicat transmis de IPJ Vaslui. Actiunile de control ale polistilor vasluieni vor continua.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img